Het meest complete en vitale digitale hart van uw kantoor

NEXTlegal (formerly known as Trivium Software) levert al meer dan 20 jaar betrouwbare geïntegreerde software voor de advocaat. Onze software is het digitale hart van uw kantoor waardoor u geen andere applicaties meer nodig heeft. U heeft alles zelf onder controle én krijgt geweldige support.

Alles-in-een

Met FORTUNA heeft u het bewezen alles-in-één systeem voor de advocatuur in huis. Van Relatiebeheer (CRM) tot Digitaal dossierbeheer en van Digitaal declareren tot een volledige geïntegreerde financiële administratie.

Flexibel en aanpasbaar

FORTUNA is volledig aan te passen aan uw dagelijkse praktijk. Door middel van extra modules zoals de scanmodule, het webportaal en de app kunt u FORTUNA aanpassen aan uw dagelijkse praktijk.

Geweldige support

Wij maken het verschil met onze geweldige support. Van eenvoudig op te lossen vraagstukken tot lastige technische uitdagingen: we houden niet op tot dat alles weer werkt. Persoonlijk en specialistisch advies zonder keuzemenu’s en lange wachttijden.

Het digitale hart van uw kantoor

Kantoren die dagelijks
vertrouwen op NEXTlegal

Hoe pakken
we het aan?

Samen! U kiest niet elke dag een nieuwe software pakket. En wat we uit ervaring kunnen zeggen? Het is best een dingetje. Gelukkig hebben we dit inmiddels al honderden keren gedaan.

Tijdens het project bieden we continu inzicht in de voortgang. Om de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen en verwachtingen waar te kunnen maken, werken wij volgens onderstaande fases.

01Offerte
02Plan
03Inrichting
04Testen
05Training en instructie
06Livegang
07Support