Status

Storing NEXTportal

18-11-2022

Er zijn momenteel dagelijks terugkerende problemen met NEXTportal gaande, mogelijk krijgt u midden op de dag te maken met problemen met autoriseren van cliënten en met het openen van NEXTportal vanuit een webbrowser.

Wij monitoren de situatie dagelijks en ondernemen direct actie wanneer deze problemen zich voordoen. Aan een permanente oplossing wordt hard gewerkt.

Mocht uw NEXTassyst vastlopen tijdens het autoriseren dan kunt u de sessie sluiten door vanuit taakbeheer (CTRL+SHIFT+ESCAPE) de Java Web launcher te beëindigen.

Cliënten die problemen melden dat NEXTportal niet te bereiken is kunnen het later op de dag het beste nogmaals proberen.

Excuses voor het ongemak.

 

Documentatie NEXTassyst

Documentatie NEXTmatters

Tips & trucs

NEXTmatters en NEXTassyst hebben veel handigheidjes die veel gebruikers nog niet kennen maar die u wel tijd kunnen besparen. Wij hebben heel veel tips & trucs voor u op een rijtje gezet in onze serie tips & trucs artikelen.

Mantis

Werkt er iets niet wat volgens u wel hoort te werken maar heeft het oplossen hiervan geen spoed? Of heeft u een wens die wij zeker in moeten bouwen in onze software?

Laat het ons weten via ons ticketsysteem Mantis Mantis

Benieuwd hoe we voor uw digitale hart zorgen?

Toch een collega spreken?

Komt u er toch niet helemaal uit of kunt u het niet vinden? Bel ons team advocatuur 088 20 34 310, team notariaat 088 20 34 320 of stuur een email naar servicedesk@NEXTlegal.nl.