Werken bij
NEXTlegal

Ben je op zoek naar leuk werk met veel verantwoordelijkheid? Dan is werken bij NEXTlegal misschien wel wat voor jou.

Samen zorgen we er voor dat al bijna 500 advocaten-, notariskantoren en Corporate Legal afdelingen van bedrijven optimaal en zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Waar we met NEXTassyst het notariaat bedienen, bieden we met NEXTmatters en FORTUNA dé softwareoplossing voor de advocatuur en Corporate Legal afdelingen.

Wij staan bekend als de eigenzinnige en soms eigenwijze softwareleverancier. Advocaten en notarissen kiezen voor ons, omdat we anders zijn. Dit is terug te vinden in onze manier van denken en eigenlijk zijn we daar best een beetje trots op.

Wij maken fouten, gelukkig wel, daar zijn we mensen voor. Fouten maken moet. Van die fouten leren we en die gebruiken we om zaken te veranderen, te verbeteren. Door die fouten worden we juist iedere dag een beetje beter, slimmer en leuker. Of zoals Albert Einstein ooit zei: “Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.”

Je hebt bij ons een grote mate van vrijheid die je de kans geeft om verder te groeien. Diezelfde vrijheid geeft je ook de verantwoordelijkheid voor alles wat je doet. Balanceren tussen een eigen invulling geven aan de dag tot volledig opgaan in de waan van de dag. Juist dit zorgt ervoor dat je meer haalt uit een werkdag.

Kom je ons team versterken?