Alles-in-één oplossing

De branche verdigitaliseert. Met de KNB als regisseur zijn in de afgelopen tien jaar alle noodzakelijke externe koppelingen zoals CTR/CLTR, ECH, BRP, KVK, VIS, CDR, CIR/BIR geïntegreerd in onze software. En het is slechts een kwestie van tijd voordat de digitale notariële akte gemeengoed is.

Maar wij gaan verder. Om verdergaande optimalisatie mogelijk te maken koppelen we graag met andere softwarepartijen die hun eigen specialisme hebben. Partijen zoals FBN Juristen, AFAS Software, Company.Info, Estate Planning Expert.

Deze koppelingen zorgen er voor dat u met NEXTassyst gebruik maakt van de meest volledige en complete software voor het moderne notariskantoor. Met recht het digitale hart van uw kantoor. Nu en in de toekomst.

Alles-in-een

Met NEXTassyst profiteert u van een totaaloplossing – volledig geïntegreerde software – waarin alle functionaliteiten zijn gebundeld. Niet werken met tig schermen waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet maar werken vanuit één helder overzicht.

Flexibel en aanpasbaar

NEXTassyst is volledig aan te passen aan uw dagelijkse praktijk. Door middel van onze extra modules kunt u NEXTassyst zo vormgeven dat u uw dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Wij adviseren u graag!

Geweldige support

Wij maken het verschil met onze geweldige support. Van eenvoudig op te lossen vraagstukken tot lastige technische uitdagingen: we houden niet op tot dat alles weer werkt. Persoonlijk en specialistisch advies zonder keuzemenu’s en lange wachttijden.

Kantoren die dagelijks
vertrouwen op NEXTlegal

KB Notarissen

“Tijdens de eerste week hebben adviseurs van NEXTlegal bij ons rond gelopen om bij...

Notariskantoor Oudewater

‘We waren in staat onze volle aandacht bij het werk te houden.’

Koppelingen met
externe partijen

FBN juristen levert met Via Juridica een compleet en up-to- date kennisbank voor professionals die werkzaam zijn in het notariaat. Zowel fiscale als civiele informatie op familierecht, onroerend goedrecht als vennootschapsrecht. Direct vanuit uw dossier in NEXTassyst te raadplegen en op te slaan.

De koppeling met de financiële software van AFAS communiceert twee kanten op. Dit betekent dat u niet alleen gemakkelijk alle financiële informatie vanuit NEXTassyst doorstuurt naar AFAS maar ook dat u de gegevens vanuit AFAS keurig terugziet in NEXTassyst.

Company.info biedt betrouwbare en actuele informatie, zakelijk nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Vanuit NEXTassyst kunt u deze informatie direct opvragen met één druk op de knop en koppelen in documenten die worden opgesteld.

Estate Planning Expert helpt met hun gebruiksvriendelijke software estate planners een gedegen advies op te stellen voor hun cliënten. NEXTassyst communiceert met de EPX-Portal zodat gegevens worden voorgevuld in de software van Estate Planning Expert.

NetDocuments biedt een zeer uitgebreid document management systeem waar veel grote multidisciplinaire kantoren mee werken. Door middel van deze koppeling worden documenten automatisch gesynchroniseerd tussen NEXTassyst en NetDocuments.

RestPort is gespecialiseerd in ID fraude en de preventie hiervan. Zij hebben een soft- en hardware oplossing waarmee u (via desktop én smartphone) gemakkelijk ID bewijzen kunt inspecteren en verifiëren. Alle gegevens worden direct automatisch verwerkt in NEXTassyst.

Benieuwd hoe we voor uw digitale hart zorgen?

Software,
maar dan anders

Wat ons uniek maakt is dat u met onze software écht maar één applicatie nodig heeft. Niet werken met tig schermen waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet maar werken vanuit één digitaal hart. Dat is werken met NEXTassyst.

Dit combineren we met uitmuntende service waarbij u geholpen wordt door vakidioten die persoonlijk en specialistisch advies geven zonder keuzemenu’s en lange wachttijden. Van eenvoudig op te lossen vraagstukken tot lastige technische uitdagingen: we houden niet op totdat u weer glimlacht.

Samen zorgen we er voor dat meer dan 200 notariskantoren optimaal en zo efficiënt mogelijk kunnen werken. En daar zijn we trots op. Bevrijd uzelf ook van die belemmerende bomen en zet de volgende stap met NEXTassyst.

Benieuwd naar onze diensten?

Wij denken graag mee over de beste softwareoplossing voor uw organisatie.

Bel ons. Wij zijn bereikbaar op 088 20 34 320 of