Alles-in-één oplossing

Veel software applicaties naast elkaar zorgt ervoor dat u op meerdere plekken en op verschillende manieren gegevens moet vastleggen. Dit neemt veel tijd in beslag en zorgt voor een grotere kans op fouten. Daarnaast werkt u met tig verschillende schermen waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet.

Bevrijd uzelf van die belemmerende bomen en kies met NEXTmatters voor één digitaal hart van uw advocatenkantoor. In NEXTmatters bundelen we alle kernfunctionaliteiten die u als advocaat en het ondersteunend personeel nodig heeft. Van tijdschrijven tot dossiervorming en van een goed werkend DMS tot een volledig financiële administratie.

Dit combineren we met uitmuntende service waarbij u geholpen wordt door vakidioten die persoonlijk en specialistisch advies geven zonder keuzemenu’s en lange wachttijden. Van eenvoudig op te lossen vraagstukken tot lastige technische uitdagingen: we houden niet op totdat u weer glimlacht.

Alles-in-een

Met NEXTmatters profiteert u van een totaaloplossing – volledig geïntegreerde software – waarin alle functionaliteiten zijn gebundeld. Niet werken met tig schermen waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet maar werken vanuit één helder overzicht.

Flexibel en aanpasbaar

NEXTmatters is volledig aan te passen aan uw dagelijkse praktijk. Door middel van onze extra modules kunt u NEXTmatters zo vormgeven dat u uw dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Wij adviseren u graag!

Geweldige support

Wij maken het verschil met onze geweldige support. Van eenvoudig op te lossen vraagstukken tot lastige technische uitdagingen: we houden niet op tot dat alles weer werkt. Persoonlijk en specialistisch advies zonder keuzemenu’s en lange wachttijden.

Kantoren die dagelijks
vertrouwen op NEXTlegal

Tiberghien

"Het zal gerust een technologisch huzarenstukje geweest zijn, maar als gebruiker heb ik daar...

Adriaanse van der Weel Advocaten

Software bouwen kunnen ze allemaal. Maar een leverancier met verstand van het juridische werkveld...

Benieuwd hoe we voor uw digitale hart zorgen?

Hoe pakken
we het aan?

Samen! U kiest niet elke dag een nieuwe softwarepakket. En wat we uit ervaring kunnen zeggen? Het is best een dingetje. Gelukkig hebben we dit inmiddels al honderden keren gedaan.

Tijdens het project bieden we continu inzicht in de voortgang in onze NEXTportal. Om de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen en verwachtingen waar te kunnen maken.

Benieuwd naar onze diensten?

Wij denken graag mee over de beste softwareoplossing voor uw organisatie.

Bel ons. Wij zijn bereikbaar op 088 20 34 310 of