NEXTsign

De volgende stap in het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen

Documenten zoals contracten, overeenkomsten en voorwaarden wilt u als kantoor natuurlijk zo snel mogelijk ondertekend hebben. Doordat uw cliënt niet altijd naast de deur woont is het vaak lastig om dit snel voor elkaar te krijgen. Daarnaast zijn de huidige Corona maatregelen ook een grote complicerende factor.

Om u hierbij te helpen bieden wij in samenwerking met onze partner ZYNYO: NEXTsign aan. Met behulp van NEXTsign kunt u ieder document rechtsgeldig online laten tekenen. Dit geldt ook voor documenten die moeten worden ondertekend op eIDAS hoog niveau.

Advocaat – advocaat bij NEXTlegal

“NEXTsign luidt een nieuw tijdperk in online en digitale dienstverlening in waarin de cliënt het gemak heeft van het digitaal ondertekenen van documenten maar u als advocaat te allen tijde de regie kan houden.”

Door de koppeling tussen de software van Zynyo en NEXTmatters kunt u rechtstreeks vanuit NEXTmatters snel, gemakkelijk en veilig alle soorten documenten door cliënten laten ondertekenen.

Met deze integratie zetten wij een volgende stap in het volledig ontzorgen van kantoren op administratief gebied. Met Zynyo hebben wij een betrouwbare partner gevonden die deze visie deelt.

Zyno is een specialist op het gebied van digitale identiteit- en ondertekening services. Het is de missie van Zynyo om rechtsgeldig, veilig en verantwoord digitaal ondertekenen van documenten voor iedereen toegankelijk en haalbaar te maken.

Met NEXTsign bent u als advocaat klaar voor een volledig digitale werkwijze.

Voordelen NEXTsign
  • Sneller: voor een papieren handtekening is gemiddeld 3 dagen nodig
  • Efficiënter: volgende stap in het automatiseren van uw kantoorprocessen
  • Goedkoper: minder administratieve kosten
  • Minder papier: door digitalisering verbruikt u minder papier
  • Voorbereid: met NEXTsign bent u klaar voor de toekomst

Hoe werkt het?

Hoe u vanuit NEXTmatters snel, veilig en digitaal alle soorten documenten ondertekent met behulp van NEXTsign ziet u in deze video:

Hoe krijgt u het?

Om gebruik te kunnen maken van NEXTsign heeft u een overeenkomst nodig met Zynyo. Zij leveren de techniek om de documenten daadwerkelijk digitaal te ondertekenen.

Op het moment dat de overeenkomst met Zynyo is getekend kunnen wij de koppeling activeren en kunt u direct vanuit NEXTmatters de ondertekenservice van Zynyo gebruiken.

Interesse? Mail ons zodat wij u direct kunnen helpen!

Digitaal ondertekenen van uw documenten

Met het fysiek laten tekenen van contracten, overeenkomsten, voorwaarden e.d. bent u veel tijd kwijt terwijl dit tegenwoordig ook 'gewoon' digitaal kan. Met NEXTsign kunt u alle documenten rechtsgeldig laten ondertekenen.

Benieuwd wat u kunt besparen met NEXTsign?

Wij denken graag met u mee!

Bel ons. Wij zijn bereikbaar op 088 20 34 320 of