Nieuwe release – FORTUNA 10.08

FORTUNA 10.08 is voor u beschikbaar. Deze versie betreft een update van versie 10.07. In deze versie zijn verbeteringen doorgevoerd voor de performance en stabiliteit van FORTUNA en zijn diverse (fout)meldingen opgelost.

Nieuwe functionaliteiten
Daarnaast vindt u in deze nieuwe versie ook een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo is het nu mogelijk om – wanneer u een betaling voor meerdere facturen heeft ontvangen – deze voortaan over de gewenste facturen te verdelen. Ook kunt u nu de declaratie voorstellen vanuit een dossier of een run op een door u vooraf vaste ingestelde locatie opslaan en is er aan de eerder verstrekte hotfix een verbetering doorgevoerd aan de bestandsnaam van de Excel bestanden.

Releasenotes
Bijgaand ontvangt u de releasenotes waarin de systeemeisen en aanpassingen na installatie verder worden toegelicht evenals een beschrijving van nieuwe functionaliteiten.

De releasenotes kunt u hier downloaden.

Installatie
U kunt de update downloaden op www.trims.nl. Hierbij staat tevens de installatie instructie.
Maakt u gebruik van onze Update Service dan zullen wij contact met u opnemen om de update in te plannen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoonnummer: 088 2034310 van 08.30 – 17.00 of per e-mail via servicedesk@nextlegal.nl.