Advies nodig? Ontdek NEXTtalk

NEXTlegal is al meer dan twintig jaar actief in de advocatuur en het notariaat. Alle kennis en ervaring die wij in de afgelopen twintig jaar hebben opgedaan willen wij graag gebruiken om u te helpen.

Door middel van een NEXTtalk met één van onze adviseurs kunt u gebruik maken van onze kennis.

Bent u aan het kijken hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Wilt u met ons nadenken over ontwikkelingen in de markt? Of loopt u tijdens uw werk ergens tegen aan waar u een frisse blik bij kunt gebruiken?

U kunt eenvoudig sparren met een van onze adviseurs op het moment en op de plek waar het u uitkomt.

In een gesprek van 30 minuten kunt u hem of haar het hemd van het lijf vragen en/of helpen we u op weg bij uw vraag of probleem.

Plan hieronder direct een afspraak met de adviseur van uw keuze.

Persoonlijk advies

Altijd deskundig en persoonlijk advies van een van onze adviseurs. Onze mensen staan voor u klaar!

Waar en wanneer het u uitkomt

NEXTtalk gesprekken met onze adviseurs kunnen ook ’s avonds of in het weekend. Per telefoon, een videocall of tijdens een wandeling.

Vrijblijvend en eerlijk

Onze adviseurs zullen u altijd eerlijk advies geven. Ook als dat betekent dat u daardoor kiest voor een concurrent die beter bij u past.

Kies gemakkelijk met welke adviseur u contact wilt hebben

Jeroen Lamberts
Consultant
specialisme:
Notariaat, ICT, Consultancy

Jeroen is een van onze oud kandidaat notarissen binnen de afdeling consultants. Nadat hij een paar jaar intensief met NEXTassyst had gewerkt op een Amsterdams notariskantoor heeft hij gelukkig voor ons de overstap naar NEXTlegal gemaakt. Met een gerust hart kun je bij hem voor al je inhoudelijke vragen terecht.

Wilma van de Bildt
Adviseur
specialisme:
Advocatuur, ICT

Wilma is een ervaren rot in het vak. Als geen ander spreekt zij de taal van juridisch professionals en weet zij hoe het in de praktijk werkt. Geen slecht idee om u eens door haar te laten adviseren over het inrichten van uw werkprocessen.

Boi Thomasse
Adviseur
specialisme:
Notariaat, Advocatuur, ICT

Boi helpt als adviseur en sparringpartner kantoren bij het optimaal inrichten van hun werkprocessen. Samen met hen kijkt hij waar de pijnpunten zitten en hoe deze opgelost kunnen worden.

Johan Lijftogt
Consultant
specialisme:
Advocatuur, Business Intelligence, Financieel

Sinds jaar en dag is Johan een gevestigde naam in het consultants team. Hij begeleidt en traint onze FORTUNA en NEXT klanten bij het optimaal gebruik maken van onze softwareoplossingen. Daarnaast is hij een van de managementrapportage experts.