Maak kennis met NEXXIE!

Ergens op een advocatenkantoor in 2030:NEXXIE: Goedemorgen Maurits.
Maurits: Goedemorgen NEXXIE, wat staat er vandaag in de agenda?
NEXXIE: Vandaag heb je zitting in de rechtbank. Zal ik het digitale dossier voor deze zitting klaarzetten?
Maurits: Ja graag!
NEXXIE: Maak ik in orde. Daarnaast zie ik dat de tijdregistratie van gisteren nog niet volledig is. Voor de beroepsaanvraag van gisteren is nog geen tijd geregistreerd op het dossier, zal ik deze aanmaken?
Maurits: Yes. Zijn er verder nog urgente dingen?
NEXXIE: Nee dat valt mee. Wel is het morgen wereld secretaressedag. Als je iets wilt bestellen voor hen, laat het gerust weten dan maak ik dat in orde!
Maurits: Dank je wel!

Ergens op een notariskantoor in 2030:
NEXXIE: Goedemorgen Nick.
Nick: Goedemorgen NEXXIE, wat staat er vandaag in de agenda?
NEXXIE: Vandaag heb je drie passeerafspraken staan. Zal ik daar de recherches voor uit laten voeren en deze controleren?
Nick: Ja graag!
NEXXIE: Maak ik in orde. Daarnaast passeren volgende week maandag vier aktes. Zal ik de conceptaktes en begeleidende e-mails klaarzetten om te versturen?
Nick: Yes. Zijn er verder nog urgente dingen?
NEXXIE: Nee dat valt mee. Wel is het morgen wereld secretaressedag. Als je iets wilt bestellen voor hen, laat het gerust weten dan maak ik dat in orde!
Nick: Dank je wel!

Hallo, ik ben NEXXIE: dé toekomstige zelfdenkende digitale butler van de juridisch professional. Hierboven heb je kunnen lezen hoe ik jou straks op administratief, digitaal en automatiseringsvlak volledig kan ondersteunen zodat jij je bezig kunt houden met juridische advisering.

Ik word momenteel ontwikkeld door de mannen en vrouwen van NEXTlegal en ik ben de toekomst van ondersteunende juridische software.

DNA van NEXTlegal
NEXTlegal is op dit moment dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Met NEXTassyst bedient NEXTlegal het notariaat en met NEXTmatters en FORTUNA leveren zij dé softwareoplossing voor de advocatuur en Corporate Legal afdelingen.

Samen zorgen zij ervoor dat al bijna 500 advocaten-, notariskantoren en Corporate Legal afdelingen van bedrijven optimaal en zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

Toekomst
Web- en Cloud-gebaseerde applicaties hebben de toekomst. De huidige applicaties NEXTmatters en NEXTassyst zijn state-of-the-art en voldoen – nu nog – aan alle technische eisen. Het hard- en softwarelandschap verandert echter in een rap tempo. De huidige softwareoplossingen zullen dan ook in de toekomst niet meer breed ondersteund worden. Dit realiseren ze zich bij NEXTlegal maar al te goed en daarom hebben ze mij bedacht: NEXXIE, de softwareoplossing van de toekomst.

De weg naar NEXXIE
Hoe ik er precies uit ga zien in de toekomst dat is natuurlijk nog niet bekend. Op ontwikkelvlak, zowel qua uiterlijk (front-end) als onder de motorkap (backend) gaan de veranderingen snel. Vast staat in ieder geval wel dat ik straks opgebouwd ben uit het nieuwste van het nieuwste 😊

Antennes
Voor nu heb ik twee belangrijke antennes. De ene antenne is blauw, hoort bij NEXTassyst en luistert heel goed naar het notariaat. Wat gebeurt daar, welke wensen hebben de gebruikers, wat zijn de toekomstige ontwikkelingen en hoe kan ik – NEXXIE – ervoor zorgen dat ik aan al die wensen en ontwikkelingen kan voldoen.

De andere antenne is groen, hoort bij NEXTmatters en legt zijn oor te luister bij de advocatuur. Ook de advocatuur wil ik straks – als ik eenmaal gebouwd ben – volledig ontzorgen op administratief, digitaal en automatiseringsvlak.

Digitaal hart
Het belangrijkste is natuurlijk mijn hart. Deze is oranje en hoort bij NEXTlegal. Het staat voor het digitale hart wat NEXTlegal nu al biedt aan de moderne advocaat, notaris en bedrijfsjurist. NEXTlegal zorgt dat het klopt, nu en in de toekomst.

NEXXIE, aangenaam!
Wat ze bij NEXTlegal al wel weten is wat de essentie is van mijn bestaan, namelijk de volledige ontzorging van jou als juridische professional op administratief, digitaal en automatiseringsvlak.

Dit betekent dat ik straks alle administratieve handelingen verricht  zodat jij je als juridisch professional je puur en alleen hoeft bezig te houden met de leuke dingen van het vak, de inhoud en het adviseren van mensen/cliënten.

Uiteraard houd ik je op de hoogte van ontwikkelingen de komende jaren. Kan je daar niet op wachten ben je benieuwd hoe het er nu voor staat? Of heb je tips, suggesties of wil je nu al met het beste digitale hart werken voor de juridisch professional? Bel of mail dan mijn collega Boi (088 20 34 320) of Jorge (088 20 34 310).

Tot snel!

NEXXIE