Interview met onze nieuwe Devonisten: “Een applicatie is nooit af.”

Als softwareleverancier proberen wij iedere dag onze software zodanig te verbeteren dat onze gebruikers steeds sneller en efficiënter kunnen werken. Dit wordt gewaardeerd aangezien we bijna elke week een nieuw notariskantoor mogen verwelkomen. Vanwege deze sterke groei zijn wij continu op zoek naar talent om ons team te versterken.

Na Tyas en Marcel hebben we sinds 1 oktober nog meer versterking gekregen: Daan de Bruijn gaat onze consultancy afdeling ondersteunen en Mike de Bolster komt onze ontwikkelafdeling versterken. Inmiddels is het half november dus de hoogste tijd om hen eens goed aan de tand te voelen.

Om direct met de deur in huis te vallen: wie zijn jullie?
Mike: “Ik ben Mike de Bolster, 21 jaar en ik kom uit Den Haag. Ik heb kort geleden mijn studie applicatieontwikkeling afgerond en ben dus een echte nieuweling. Samen met de andere ontwikkelaars ga ik NEXTassyst door ontwikkelen.”

Daan: “Mijn naam is Daan de Bruijn, ik ben 33 jaar oud en samen met mijn vrouw en dochtertje woon ik in Hazerswoude-Dorp.”

Wat ga je precies bij ons doen Daan? 
Daan: “Samen met de consultants ondersteun ik de medewerkers van onze notariskantoren om ervoor te zorgen dat iedere gebruiker probleemloos kan werken met NEXTassyst. Vooral telefonisch komen er veel meldingen binnen en ben ik het eerste aanspreekpunt voor ondersteuning. Dit doe ik samen met een wisselend team van consultants die naast hun technische kennis ook veel ervaring hebben in het notariaat.”

Dat klinkt goed Daan! En wat is jouw rol binnen NEXTlegal Mike?  
Mike: “Bij NEXTlegal hoop ik voor zoveel mogelijk extra functionaliteit en optimalisatie te zorgen om de applicatie te voorzien van nog meer gebruiksgemakken. Er is altijd wel iets te doen binnen een applicatie. Zo kan je veel processen zo aanpassen dat deze sneller werken. Maar het mooiste is om iets te maken waar de klant echt iets aan heeft en waar deze dan ook echt gelukkig van wordt.”

Tof dat jullie Devoon komen versterken, maar waarom heb jullie voor ons gekozen?
Mike: “Ik zocht een bedrijf waarbij ik een goede start kon maken, NEXTlegal leek mij hiervoor ideaal. Bij het eerste gesprek werd ik al warm ontvangen en er hing een goede sfeer. Er zijn genoeg mensen met kennis binnen het bedrijf en genoeg opdrachten om te doen om mijzelf goed door te blijven ontwikkelen.”

Daan vervolgt: “Het helpen van mensen heb ik altijd leuk gevonden, niet iedere helpdesk heeft echter dezelfde doelstellingen. Bij NEXTlegal kiezen ze ervoor om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor hun klanten. Het bieden van hulp staat voorop.  Dit soort persoonlijke ondersteuning kunnen bieden is voor mij erg belangrijk.”

Inmiddels werken jullie beiden alweer 1,5 maand bij NEXTlegal. Hoe bevalt het jullie?
Daan: “Wat me direct opvalt is dat de mensen bij NEXTlegal een hecht team vormen samen en het voelt goed om daar deel van uit te mogen maken. Ook de klanten die ik dagelijks spreek maken mijn werk erg leuk en veelzijdig! Een mooie uitdaging voor mij is de processen binnen het notariaat leren kennen, steeds als ik iets nieuws leer geeft het mij de voldoening te weten dat ik de volgende klant met een vergelijkbare vraag nóg beter kan helpen.”

Dat kan Mike beamen: “Ik ben blij met het aansluiten bij NEXTlegal, naast de prettige werksfeer is het ook fijn dat ik gelijk op een project ben gezet en lekker aan de slag kan. Ik hoop dat ik de volgende maanden veel mooie dingen neer kan zetten met het team.”

Naast hard werken moet er ook voldoende tijd zijn om andere leuke dingen te doen. Wat doen jullie graag als jullie vrij zijn?
Daan: “Wanneer ik een paar dagen tijd heb ga ik graag lekker kamperen;  koken op een kampvuur en gezellig met vrienden samen zijn. Daarnaast vind ik het heerlijk om op pad te gaan met ons dochtertje Lieke. Een wandeling maken door het bos of gezellig naar de speeltuin!”

En jij Mike? “In mijn vrije tijd ben ik ook nog achter mijn pc te vinden of ben ik met vrienden een biertje aan het drinken.”

Bedankt voor dit prachtige diepte-interview! Het is fijn om jullie bij ons team te hebben. Heeft u zelf nog een vraag aan Daan en/of Mike? Dan kunt u hen bereiken op daandebruijn@NEXTlegal.nl. of mikedebolster@NEXTlegal.nl.