(ieder) Notariskantoor over op NEXTassyst KRNWTR

Wie de krant leest, het journaal kijkt of Nu.nl checkt ziet het vaak voorbijkomen. Door de (steeds groter wordende groep) mensen die op aarde leven komt de natuur en het milieu in de knel. Opwarming van de aarde, stijging van de zeespiegel, het platbranden van regenwouden enzovoort. De natuur heeft het zwaar en daar zijn wij als mensen debet aan. Kunnen we daar niet iets aan doen?

Weg met de plastic soep – iedereen aan het KRNWTR
Per jaar komt meer dan 5 miljoen ton plastic afval in zee terecht. Dit kost elk jaar miljoenen dieren het leven: vissen, vogels, schildpadden, zeehonden, walvissen en dolfijnen. Dagelijks gooien we in Nederland meer dan 2 miljoen plastic flesjes weg. Een groot gedeelte hiervan bestaat uit plastic bronwaterflesjes. Deze cijfers waren voor de mannen van KRNWTR aanleiding om hier iets aan te gaan doen:

‘Want waarom water drinken dat verpakt en vervoerd moet worden en daardoor vervuilend is, terwijl we in Nederland heerlijk kraanwater hebben wat van uitmuntende kwaliteit is? Koop een hervulbare fles van duurzaam plastic of van glas en spaar het milieu. En met een mooie waterfles ga je ook meer water drinken. Ook nog een voordeel voor je eigen gezondheid.’

NEXTassyst KRNWTR
Bij Devoon onderschrijven we de visie van KRNWTR. Met zijn allen kunnen we er voor zorgen dat we minder plastic afval produceren en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen. Daarom hebben wij samen met KRNWTR prachtige NEXTassyst KRNWTR waterflessen ontworpen. Omdat water drinken uit een mooie waterfles toch net wat lekkerder drinkt. Wie wil dat nou niet?

Vanaf nu zult u onze consultants – als ze bij u op bezoek zijn – dan ook niet meer met waterflesjes rond zien lopen maar met deze mooie en duurzame NEXTassyst waterfles. Ook interesse in deze mooie waterfles? Laat ons voor 15 februari weten met hoeveel medewerkers jullie zijn en maak kans op zo’n mooie waterfles voor het hele kantoor. Uit de reacties trekken wij na 15 februari de gelukkige winnaar.