Het Devoon avontuur van onze nieuwe financiële held André

Elke dag werken we met een gezellig en gaaf team aan het verbeteren van ons softwarepakket NEXTassyst. Vanwege onze onstuimige groei zijn we altijd op zoek naar goede mensen. Zeker op financieel gebied hadden we dringend behoefte aan iemand die onze collega’s Jean-Paul en Ben kon komen versterken. En gelukkig was daar: André!

Financiële en notariële kennis
Iedereen die in het notariaat werkt – of heeft gewerkt – weet dat het notariaat veel dagelijkse processen kent die uniek zijn. Om onze kantoren zo goed mogelijk te kunnen helpen vinden wij het dan ook van groot belang dat onze mensen ervaring hebben in het notariaat. Zodat we weten wat er speelt, welke uitdagingen er zijn en wat bijvoorbeeld de urgentie is op het moment dat er een probleem is.

En dan moet je voor de functie van financieel consultant ook nog goede financieel onderlegd zijn. Best een unieke combinatie maar essentieel om onze kantoren zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij werden dan ook superblij toen André bij ons aan de deur klopte. Hij bezit namelijk beide competenties. Hoogste tijd dus voor een diepte-interview om hem beter te leren kennen.

We beginnen bij het begin: wie ben je? 
Ik ben André Meulenbroek, 48 jaar en kom uit Veenendaal. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Sinds 1994 zit ik in het notariaat, eerst als administrateur en later als notarieel medewerker.

Wow, sinds 1994. Aan notariële kennis dus geen gebrek. Wat ga je bij Devoon precies doen?
Haha inmiddels ken ik het klappen van de zweep wel inderdaad. Ik ga mijn kennis van en ervaring met alle processen in het notariaat inzetten als financieel consultant zodat ik, samen met de andere consultants, de (financiële/administratieve) medewerkers kan ondersteunen. Mijn doel is om er voor zorgen dat zij zo probleemloos mogelijk kunnen werken met NEXTassyst en AFAS Profit.

Klinkt als een mooi doel André. Waarom heb je voor Devoon gekozen?
Bij mijn laatste werkgever, een backoffice voor het notariaat, ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met NEXTassyst. Nu zit ik al enige tijd in het notariaat en ken inmiddels de nodige notariële software pakketten – en het zal vast afgezaagd klinken – maar ik kan oprecht zeggen dat ik in al die jaren nog nooit heb gewerkt met zo’n goed doordacht en compleet softwarepakket als NEXTassyst.

Toen ik de vacature voor financieel consultant zag heb ik daarom direct gesolliciteerd. Vanaf de eerste persoonlijke ontmoeting met de collega’s viel mij op dat Devoon een open en informele werksfeer heeft waar humor hoog in het vaandel staat. Dat vind ik heel prettig en maakt dat ik me direct welkom voelde.

Je werkt nu net iets meer dan een maand bij ons, hoe bevalt het je?
Heel goed. Het is lekker druk en je moet meteen aan de bak waardoor je er meteen goed in komt. Als ik vragen heb dan zijn de collega’s altijd bereid om mij verder te helpen.

Tot slot, wat doe je graag als je niet aan het werk bent? 
Met een echtgenote die ook bijna fulltime werkt en 3 kinderen (waaronder 2 pubers) hou je niet zo heel veel vrije tijd over, maar de tijd die ik overhoud besteden mijn vrouw en ik graag aan wandelen.

Dank je wel voor je tijd André! We – en Jean-Paul en Ben helemaal – zijn blij dat je ons bent komen versterken. Heeft u zelf nog een vraag aan André? Dan kunt u hem altijd bereiken op Andremeulenbroek@NEXTlegal.nl. Ook deel uitmaken van ons team en bouwen aan de notariële software van de toekomst? Mail en vertel ons waarom we bij elkaar passen.