Devoon + Trivium Software = NEXTlegal

Reeuwijk/Oosterhout, 7 november 2019 – Twee gevestigde namen in de juridische sector bundelen hun krachten. Devoon en Trivium Software gaan samen verder als NEXTlegal en bieden daarmee het meest complete digitale hart voor de juridisch professional.

De fusie is een logisch gevolg van de steeds nauwere samenwerking in de afgelopen jaren. Beide organisaties maken al jarenlang deel uit van de Lexxyn Groep en onderling werkten de medewerkers van Devoon en Trivium Software al veel samen. Door de fusie kan NEXTlegal beide beroepsgroepen laten profiteren van elkaars slimmigheden en expertise en verder bouwen aan de softwareoplossing van de toekomst.

Één softwareoplossing voor combikantoren
Daarnaast heeft Devoon met NEXTassyst voor het notariaat en Trivium Software met NEXTmatters voor de advocatuur twee softwareoplossingen die op dezelfde architectuur zijn gebouwd maar met elk hun specialisme. Door de krachten te bundelen biedt NEXTlegal een unieke alles-in-een oplossing voor combinatiekantoren. Uiteraard inclusief de verplichte ‘Chinese walls’.

Extreme focus op klanttevredenheid
“NEXTlegal is dé aanbieder van geïntegreerde software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Dit combineren we met uitmuntende service waarbij de klant geholpen wordt door vakidioten die persoonlijk en specialistisch advies geven zonder keuzemenu’s en lange wachttijden.

Die extreme focus op klanttevredenheid zit in het DNA van Devoon en Trivium Software en wordt door de fusie krachtiger dan ooit. ”Onze mensen zijn oprecht verdrietig als een klant zijn werk niet kan doen. Dat uit zich in ongekende toewijding. We staan letterlijk dag en nacht voor de klanten klaar. En niet omdat we een formele 24/7 helpdesk met supportsysteem hebben. Onze mensen doen het uit zichzelf, puur omdat ze het vervelend voor de klant vinden als iets niet werkt” aldus Ben van Hengstum, directeur bij Devoon en Trivium Software.

Digitaal hart voor de juridisch professional
John Lugten, oprichter en technisch directeur bij NEXTlegal. “Samen zorgen we er voor dat al bijna 500 advocaten-, notariskantoren en corporate legal afdelingen optimaal en zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Waar we met NEXTassyst het notariaat bedienen, bieden we met NEXTmatters dé softwareoplossing voor de advocatuur en corporate legal afdelingen. Met de unieke combinatie van NEXTmatters en NEXTassyst bieden we ook combinatiekantoren de ideale alles-in-een oplossing.

Met NEXTlegal zorgen we er voor dat iedere juridische professional een vitaal kloppend digitaal hart heeft.”

De naamswijziging gaat in op 8 november 2019. Als onderdeel van de rebranding is een nieuwe huisstijl ontwikkeld, inclusief een nieuwe website www.NEXTlegal.nl. De infrastructuur, de locaties en de personele bezetting blijven ongewijzigd.