XpertID App: De innovatieve oplossing voor identificatie buiten het kantoor

In een wereld waar tijd kostbaar is en veiligheid voorop staat, komt de XpertID App als geroepen voor notarissen, advocaten en hun cliënten. Deze app biedt een identificatieproces dat niet alleen snel en gemakkelijk is, maar ook de integriteit en nauwkeurigheid waarborgt die essentieel zijn voor de rol van notaris als poortwachter.

XpertID App: ontdek de voordelen


1. Gemak onderweg
Met de XpertID App, beschikbaar voor zowel Android als iOS, kunt u nu eenvoudig ID-documenten controleren, waar u ook bent. Dit betekent dat u niet langer gebonden bent aan uw kantoor om belangrijke identificatieprocessen uit te voeren.

2. Naadloze synchronisatie
De gescande gegevens worden automatisch verwerkt in NEXTassyst, net zoals u gewend bent op kantoor met de WID-scanner van Restport technologies. Dit zorgt voor een naadloze integratie van uw werkprocessen, zowel op kantoor als onderweg.

3. Privacy gegarandeerd
De XpertID App respecteert de privacy van uw kantoor en uw cliënten. Alle gescande gegevens blijven binnen uw kantoor en worden NIET gedeeld met derde partijen. U kunt er dus op vertrouwen dat de gegevens veilig en vertrouwelijk blijven.

4. Wereldwijde compatibiliteit
Met de XpertID App kunt u ID-documenten van over de hele wereld controleren. Dit maakt het een veelzijdige tool die geschikt is voor een internationaal klantenbestand.

5. Verifieer met vertrouwen
De geïntegreerde referentie documentendatabase in de app stelt u in staat om ID-documenten nauwkeurig te verifiëren op basis van hun echtheidskenmerken. Dit zorgt ervoor dat u met vertrouwen de echtheid van documenten kunt bevestigen.

Zien hoe het werkt?

Bekijk dan onderstaand filmpje:

Meer informatie?

Heeft u vragen over de XpertID App? Neem dan contact op met onze servicedesk. Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 088 20 34 320. Wij staan klaar om u op weg te helpen.

De XpertID App is een samenwerking tussen NEXTlegal en Restport. Ontdek vandaag nog hoe deze innovatieve oplossing uw werk kan verbeteren en vereenvoudigen.