NEXTapp

24/7 toegang tot uw dossier- en relatiegegevens

Het is niet meer dan logisch dat uw softwarepakket u de mogelijkheid biedt om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Althans, dat vinden wij bij NEXTlegal. Daarom maken wij dit mogelijk met behulp van de NEXTapp!

Alexander – advocaat bij NEXTlegal

“Met behulp van de NEXTapp heb ik altijd en overal toegang tot mijn klant- en dossiergegevens. Essentieel voor notarissen en advocaten die regelmatig onderweg zijn!”

24/7 toegang

Tegenwoordig wilt u als advocaat of notaris altijd en overal kunnen werken. Of u nu op kantoor, op het strand of in de trein onderweg naar een klant zit. De tijd dat u alleen maar op kantoor achter uw pc kon werken ligt inmiddels ver achter ons.

Met de NEXTapp hebt u  24/7 toegang tot uw dossier- en relatiegegevens. U kunt gemakkelijk de NAW gegevens van een klant opzoeken. U kunt direct vanuit de app navigeren naar het goede adres of een e-mail sturen. U kunt zien welke zaken er voor die klant in het verleden zijn gedaan en alle daarbij behorende documenten inzien en lezen. Zo hebt u direct overzicht in de klantgegevens en de klanthistorie

Dé softwareoplossing voor notarissen

Dé softwareoplossing voor advocaten en juristen

Voordelen NEXTapp
  • Volledig plaats- en tijdonafhankelijk werken
  • 24/7 toegang tot uw dossier- en relatiegegevens
  • Gemakkelijk en direct via de app tijdschrijven
  • Volledige toegang tot alle relatiegegevens

Tijdschrijven

Het schrijven van uren gaat heel gemakkelijk in de NEXTapp. De app opent automatisch de huidige dag. Je klikt op nieuw en kunt vervolgens het goede dossiernummer opzoeken. Je kiest de goede urencode en voegt eventueel een extra omschrijving toe.

Naast bovenstaande beschikt de NEXTapp ook over een timer. Deze kun je aanzetten op het moment dat je voor een klant aan de slag gaat. Als je klaar bent geef je een omschrijving mee en koppel je deze aan het juiste dossier.

Relaties en dossiers

Ook alle relatie en dossiergegevens zijn via de NEXTapp in te zien. Vanuit de relatiekaart in de NEXTapp kunt u direct hem of haar bellen of e-mailen. Daarnaast ziet u een overzicht van alle dossiers van deze client.

Ook dossiers zijn volledig in te zien. U kunt bijvoorbeeld direct zien of er uren zijn geschreven op het dossier en welke partijen aan het dossier hangen. Ook alle documenten zijn te openen en in te zien zodat u direct weet wat er in dat specifieke dossier op inhoudelijk vlak is gedaan. Simpel en overzichtelijk.

Hoe krijgt u het?

De NEXTapp is direct te downloaden in de IOS AppStore en de Google PlayStore. Voor het activeren kunt u contact opnemen met Martin Duijs (06 14 72 63 97)

 

Alexander - advocaat bij NEXTlegal

"Deze toepassing is top. Doordat ik veel onderweg ben naar cliënten op locatie is het fijn dat ik alle relevante dossier en relatiegegevens direct onderweg kan inzien. Zo kom ik altijd goed beslagen ten ijs! "

Benieuwd naar de mogelijkheden van de NEXTapp voor u?

Wij denken graag met u mee!

Bel ons. Wij zijn bereikbaar op 088 20 34 320 of