NEXTsign

Een nieuw tijdperk in (online) notariële dienstverlening

Het zal u niet ontgaan zijn: de digitale notariële akte komt eraan. Te beginnen met het online oprichten van een BV. De opmaat naar een nieuw tijdperk in (online) notariële dienstverlening.

Bij NEXTlegal gaan wij daar niet op wachten. Daarom bieden wij in samenwerking met onze partner ZYNYO: NEXTsign aan. Afhankelijk van het doel van het document kan een elektronisch handtekening toegepast worden van het gewenste niveau, een “gewone”, een geavanceerde of een gekwalificeerde elektronische handtekening.

Eric Sturkenboom – notaris bij Sauer&Oonk notarissen

“NEXTsign luidt een nieuw tijdperk in notariële dienstverlening in waarin de consument het gemak krijgt van digitaal passeren maar de notaris te allen tijde de regie kan houden.”

Door de koppeling tussen de software van Zynyo en NEXTassyst kunt u rechtstreeks vanuit NEXTassyst snel, gemakkelijk en veilig alle soorten documenten door cliënten laten ondertekenen.

Met deze integratie zetten wij een volgende stap in het volledig ontzorgen van kantoren op administratief gebied. Met Zynyo hebben wij een betrouwbare partner gevonden die deze visie deelt.

Zyno is een specialist op het gebied van digitale identiteit- en ondertekening services. Het is de missie van Zynyo om rechtsgeldig, veilig en verantwoord digitaal ondertekenen van documenten voor iedereen toegankelijk en haalbaar te maken.

Met NEXTsign bent u als notaris klaar voor een nieuw tijdperk in notariële dienstverlening.

Voordelen NEXTsign
  • Sneller: voor een papieren handtekening is gemiddeld 3 dagen nodig
  • Efficiënter: volgende stap in het automatiseren van je kantoorprocessen
  • Goedkoper: minder administratieve kosten
  • Minder papier: door digitalisering verbruikt u minder papier
  • Voorbereid: met NEXTsign bent u klaar voor de toekomst

Hoe werkt het?

Op woensdag 16 december gaven wij een demonstratie van het gebruik van NEXTsign. Daarin lieten we zien hoe u snel, veilig en digitaal alle soorten documenten ondertekent met behulp van NEXTsign.

Het Webinar kunt u hier terugkijken:

Kijk hier het Webinar over NEXTsign terug.

Hoe krijgt u het?

Om gebruik te kunnen maken van NEXTsign heeft u een overeenkomst nodig met Zynyo. Zij leveren de techniek om de documenten daadwerkelijk digitaal te ondertekenen.

Op het moment dat de overeenkomst met Zynyo is getekend kunnen wij de koppeling activeren en kunt u direct vanuit NEXTassyst de ondertekenservice van Zynyo gebruiken.

Interesse? Mail ons zodat wij u direct kunnen helpen!

De toekomst van de digitale (notariële) akte

Binnenkort hoef je voor de oprichting van een BV niet meer fysiek langs te komen. Dit betekent dat je niet langer fysiek aanwezig hoeft te zijn in het land waar je een BV wilt oprichten. Maar hoe zit het nu precies met dat hele digitaal ondertekenen van documenten en – straks – notariële akten?

Benieuwd wat u kunt besparen met NEXTsign?

Wij denken graag met u mee!

Bel ons. Wij zijn bereikbaar op 088 20 34 320 of