NEXTid – Sneller, veiliger en efficiënter werken!

Een van de belangrijke en verplichte taken van u als advocaat of notaris is om – onder andere in het kader van de WWFT – de identiteit van de cliënt te verifiëren. Maar hoe weet u of een identiteitsbewijs echt is? Dit is met het blote oog moeilijk vast te stellen.

Om u hierbij te helpen hebben NEXTlegal en RestPort Technologies de krachten gebundeld. Met NEXTid en de ID-scanner van Restport Technologies kunt u alle wereldwijd in omloop zijnde ID-documenten scannen, inspecteren, verifiëren en direct automatisch opslaan bij de juiste relatie in NEXTmatters/NEXTassyst. Met behulp van NEXTid kunt u dus sneller, veiliger en efficiënter werken.

Mobiele oplossing
Naast de fysieke scanner kunt u ook gebruik maken van de mobiele ID-scan oplossing voor uw smartphone. Met de app kunt u de ID-verificatie doen en met één druk op de knop stuurt u de gegevens – versleuteld – naar NEXTmatters of NEXTassyst en worden deze automatisch verwerkt. Zo kunt u ook buiten kantoor – waar u ook bent in de wereld – de identiteit van uw cliënt gemakkelijk en snel verifiëren.

Voordelen NEXTid

  • ID-bewijzen uit de hele wereld controleren
  • ALLE data blijft binnen uw eigen kantooromgeving
  • Gegevens worden automatisch verwerkt in NEXTmatters/NEXTassyst
  • U bepaalt zelf welke data u wel of niet wilt opslaan
  • Met de smartphone app kunt u ook op locatie gemakkelijk ID-bewijzen controleren

 

NEXTid demonstratie
Op dinsdag 6 juli om 16.00 uur geven wij een Webinar waarin we u laten zien hoe NEXTid werkt en hoe u gemakkelijk sneller, veiliger en efficiënter kunt werken. Daarnaast krijgt u als deelnemer als eerste de kans om gebruik te maken van deze mobiele oplossing! Schrijf u snel in voor dit Webinar via deze link.