Betalingen automatisch verwerkt in de boekhouding met NEXTprofit+

Met de komst van het elektronische bankafschrift is al een groot deel van de handmatige invoer bij het verwerken van de betalingen in de administratie verdwenen. Wij vonden het tijd voor een volgende stap!

Maak kennis met onze nieuwe module NEXTprofit+. Door slim gebruik te maken van NEXTprofit+ (een functionaliteit van NEXTassyst in samenwerking met AFAS Profit) kunnen we de handmatige invoer voor het verwerken van de betalingen met maar liefst 80% verminderen.

Dat doen we door AFAS het dossiernummer in de omschrijving van het bankafschrift te laten herkennen. Hierna worden de betalingen automatisch op het juiste dossier geboekt. Dit gaat 100% foutloos en razendsnel. Het dossiernummer wordt vervolgens bij het aanmaken van een betaalbestand (SEPA) in NEXTassyst automatisch aan de omschrijving toegevoegd.

Dat kunnen we natuurlijk wel zeggen maar overtuig vooral uzelf:

De ontvangsten zullen in principe niet automatisch geboekt worden, die verdienen nadere aandacht en zijn vaak van meerdere bronnen afkomstig waardoor herkenning lastiger wordt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van NEXTprofit+ of een aanbieding op maat ontvangen? Laat dan uw gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.