NEXTmatters NG is coming!

Deze week vieren we een klein feestje. In de afgelopen tijd hebben onze ontwikkelaars zich het snot voor de ogen gewerkt en honderdduizenden regels code geschreven. En met resultaat! Want deze week gaat BG.legal als eerste advocatenkantoor werken met ons vernieuwde digitale hart: NEXTmatters NG!

Futureproof
Met NEXTmatters NG leggen we hét fundament voor de toekomst. NEXTmatters NG bevat onder andere substantiële verbeteringen op het vlak van digitaal samenwerken, Microsoft Office integraties en het digitaal ondertekenen van documenten. Maar bovenal is NEXTmatters NG gebouwd op een motor die klaar is voor de toekomst. Daarmee bent u verzekerd van een vitaal kloppend digitaal hart van uw kantoor. Nu en in de toekomst.

Kansen zien
BG.legal is een full service advocatenkantoor met een team van 35 gespecialiseerde advocaten, juristen en ondersteuners, stevig geworteld in Noord-Brabant. Hun motto is om altijd te kijken naar kansen. Kansen om uit elke situatie het beste resultaat te halen. Kansen om te innoveren en te groeien, in zakelijk en persoonlijk opzicht.

Dit is een belangrijke reden voor BG.legal om te starten met NEXTmatters NG. Jos van der Wijst – advocaat bij BG.legal:

“Met NEXTmatters NG zijn grote stappen gezet om het voor advocaten nog gebruiksvriendelijker te maken. Het ziet er fris maar toch vertrouwd uit.”

Uitrol NEXTmatters
Samen met BG.legal gaan we de komende weken kijken of we ergens nog aanpassingen kunnen en moeten doen. Als dat afgerond is, dan gaan we NEXTmatters NG verder uitrollen. Houd ondertussen onze socials in de gaten. De komende weken gaan we live beelden van NEXTmatters NG met u delen!

Wilt u daar niet op wachten en bent u benieuwd hoe u zelf met NEXTmatters NG de volgende stap kunt maken? Bel (088 20 34 310) of mail dan mijn collega Wilma of plan via deze link direct een afspraak in haar agenda.

Martin Duijs