Interview Jorge Ober: maak kennis met onze Zee-Bra

Om al onze nieuwe klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen zijn we altijd op zoek naar leuke en goede mensen om het NEXTlegal team te versterken. Sinds december is ons advies team aangevuld met Jorge. Hoogste tijd om Jorge eens aan de tand te voelen over wie hij is en wat hij bij NEXTlegal precies komt doen.

Welkom bij NEXTlegal Jorge! Wie ben je?
“Ik ben Jorge Ober, 36 jaar oud en ik heb al meer dan tien jaar ervaring als adviseur bij verschillende bedrijven. Momenteel ben ik woonachtig in Breda en ga ik vanuit de vestiging in Oosterhout het advies team versterken. Ik ben opgegroeid in Zeeland dus ik ben een echte Zee-Bra hahaha.”

Leuk! En wat ga je doen bij NEXTlegal?
“Mijn rol bij NEXTlegal is het in gesprek gaan met klanten en prospects, zowel in de advocatuur als in het notariaat. Tijdens die gesprekken delen wij onze ervaringen in het digitaliseren van de werkprocessen en kijk ik samen met hen hoe zij hun processen beter en efficiënter in kunnen richten.

Daarnaast houd ik mij ook bezig met het uitbreiden van ons zakelijke netwerk. Dit doe ik door regelmatig deel te nemen aan netwerkontbijten en andere netwerkevenementen.”

Klinkt als een gevarieerde baan. Waarom heb je voor NEXTlegal gekozen?
“Na de nodige jaren ervaring opgedaan te hebben in verkoop, zocht ik een werkgever waarbij ik mijn opgedane kennis kan toepassen maar ook verder kan groeien, zowel professioneel en als mens. Daarnaast is de juridische markt een uitdagende doelgroep met een geheel eigen, uniek karakter en benadering.”

Inmiddels zijn we één maand verder, hoe bevalt het?
“Het bevalt goed! Nadat ik mij grondig heb ingelezen in de juridische branche, de uitdagingen die er spelen en de problemen die wij oplossen, heb ik alle middelen om onze klanten en prospects goed te kunnen adviseren.

Bij NEXTlegal heb je als medewerker veel verantwoordelijkheid en handelingsvrijheid, zo werd mij verteld tijdens de sollicitatieprocedure. Nu een maand later is dat zeker waargemaakt en dat is fijn. Dagelijks leg ik samen met mijn collega’s nieuwe contacten en verdiepen we bestaande contacten met onze klanten en relaties.”

Tot slot, wat doe je als je niet bij NEXTlegal aan het werk bent?
“Met drie opgroeiende kinderen staat er altijd wel iets op de agenda en daar neem ik graag de tijd voor. Van binnenspeeltuinen tot dierentuin. Kortom; genieten van het gezinsleven!”

Dat klinkt als een heerlijke vrijetijdsbesteding 😊 Bedankt voor dit leuke interview! Het is fijn om je bij de club te hebben. Heeft u zelf nog een vraag aan Jorge? Dan kunt u hem altijd bereiken op Jorgeober@NEXTlegal.nl.

 

 

 

 

““Mijn rol bij NEXTlegal is het in gesprek gaan met klanten en prospects, zowel in de advocatuur als in het notariaat. Tijdens die gesprekken delen wij onze ervaringen in het digitaliseren van de werkprocessen en kijk ik samen met hen hoe zij hun processen beter en efficiënter in kunnen richten".”